Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Statul nu e tara. Statul este instrumentul dusmanului in contra tarii.

Posted in Căile pierzaniei, Mişcarea Legionară by Mirean on 21/11/2016

Romania-vandutaSTATUL NU E ŢARA, STATUL E INSTRUMENTUL DUŞMANULUI ÎN CONTRA ŢĂRII. STATUL ROMÂN este o entitate complet distinctă şi opusă faţă de ȚARĂ.

Ca să aflăm în slujba cărei etnii este subordonat Statul Român, să căutăm referințele etnice care se găsesc în legislaţia Statului Român și găsim:
1) în Legea nr. 51 din 1991 privind siguranţa naţională a României unde scrie la Art. 3. “Constituie ameninţări la adresa siguranţei naţionale a României următoarele: h) iniţierea, organizarea, săvârşirea sau sprijinirea în orice mod a acţiunilor… antisemite…”
2) la distanţa de 12 şi 25 de ani, prin OG 31/2002 şi Legea 217/2015, antisemitismul este pedepsit cu închisoarea dar nu exista nici o pedeapsă împotriva antiromânismului, mai sunt pedepsite penal negarea holocaustului împotriva evreilor dar nu şi a românilor, deși există uriașe dovezi materiale că sute de mii de români au fost ucişi în epurări etnice.
Deci antisemitismul și nu antiromânismul reprezintă amenințare la siguranța Statului Român și este pedepsit de lege. În consecință, Statul Român continuă să existe intact chiar dacă întreg Poporul Român dispare de pe fața Pământului. Și atunci, ne întrebăm, cât de românesc este Statul Român și cărei etnii serveşte în realitate?

ŢARA include Poporul Român şi patrimoniile sale spiritual, biologic şi material. Ţara şi Poporul Român au fost date de Dumnezeu cu multe mii de ani în urmă.

STATUL ROMÂN a fost înfiinţat de Mafia Internațională condusă atunci şi în prezent de elementele de vârf ale poporului evreu, cu 157 de ani în urmă cu scopul de a distruge Poporul Român şi a prelua patrimoniul material al Poporului Român. Este compus din câteva mii de evrei cu identitate etnică falsă, românească sau altele, din câteva mii de români aleşi de către străini din pătura cea mai infracţională a Poporului cu misiunea de a dirija organele statului către scopurile străinilor și a servi drept paravan, acoperire și să preia oprobiul public. Caracterul Statului este dat de caracterul celor care îl conduc nu de etnia acestora, aşa cum caracterul unui grup de criminali este dat de caracterul criminalilor nu de etnia lor. STATUL ROMÂN este o grupare de criminali care fac reguli/legi pentru folosul lor și pentru exploatarea românilor.

Aşadar este absolut firesc își plaseze evrei in funcții in stat acolo unde ar fi mare pericol pentru planurile lor daca nu s-ar aplica întocmai vreun ordin dat de Kahal cum ar fi finanțele, justiția, cultura, serviciile de informații, poliția, jandarmii sau armata.
Pentru ca această grupare de criminali să fie acceptată de Poporul Român, și-au spus STAT și au adoptat falsa identitate românească de STAT ROMÂN. Aceasta este cea mai mare înşelare la acre a fost supus Poporul Român şi la ac re este continuu ritmic supus prin procesul electorală în care chipurile alege conducători. În fapt nu alege nimic, mafioţii se rotesc în funcţii pentru aburirea poporului. Românizarea STATULUI Român a fost încercată de 4 ori şi au fost conduse de Ionel I.C. Brătianu în anii ’20, de Mişcarea Legionară în anii ‘30, de Ion Antonescu în timpul războiului şi de Emil Bodnăraş, Dej și Ceauşescu intre 1958-1989. Încercările de românizare au eşuat întrucât ca patrioţii au subestimat viclenia şi criminalitatea Mafiei Internaţionale. Procedeul utilizate a fost să isis infiltreze agenţii în şi în jurul grupului de patrioţi, să saboteze deciziile conducerii și să compromită conducerea şi după ce a separat-o de popor, să distrugă fizic conducătorii conform preceptelor Talmudice TOB SHEBE GOYIM HAROG.

Dacă gruparea de mafioţi ar veni pe faţă să prezinte cine sunt cu adevărat şi ce intenţii au, ar fi adunaţi şi aruncaţi în Dunăre până seara, aşa cum a făcut Poporul Român cu toți năvălitorii şi complicii lor locali în întreaga sa istorie.

Dar ei se prezintă drept patrioţi autohtoni sau investitori salvatori străini, de etnia cea mai populară pe moment în timp ce mass media menţine înşelarea prin diversiune şi terorizare.

Soluţiile sunt clare – să nu ne mai expunem mijloacelor lor de înşelare.

Autor: Adrian Grigoriu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: