Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

800.000 de francezi au protestat contra mariajelor HOMOSEXUALE!

Posted in Work Buy Consume Die by Muritor on 15/01/2013

12Organizatorii unei vaste manifestaţii care a avut loc duminică, 13.01.2013, la Paris împotriva proiectului de legalizare a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex, o promisiune a preşedintelui socialist François Hollande ales în mai 2012, susţin că au reunit 800.000 de persoane, transmite Mediafax.

Cifra de 800.000 de manifestanţi a fost afişată pe ecrane gigantice instalate la baza Turnului Eiffel, punctul de întîlnire al manifestanţilor, a constatat un jurnalist al AFP. Nicio evaluare a numărului protestatarilor din partea poliţiei nu era încă disponibilă pentru moment. Poliţia a declarat că se aşteaptă la un număr cuprins între 150.000 şi 300.000 de participanţi.

Marşul a început din trei locuri diferite ale capitalei franceze, urmînd ca toţi manifestanţii să se adune în zona Turnului Eiffel, scrie Adevărul.

116La manifestaţie au participat delegaţii din provincie precum şi altele sosite din Belgia, Elveţia, Italia, Germania, Marea Britanie. De notat prezenţa multor tineri printre manifestanţi precum şi a multor familii. Conform Radio France International, cuvîntul de ordine al manifestanţilor poate fi rezumat în următoarea frază: nu avem nimic împotriva homosexualilor, dar un copil are nevoie de o mamă şi de un tată.

Organizatorii, susţinuţi de „biserica” catolică şi de opoziţia de dreapta, vor să menţină presiunea în timp ce Parlamentul va examina, începînd cu 29 ianuarie, proiectul de lege privind deschiderea căsătoriilor şi adopţiilor pentru cuplurile homosexuale.

11“Această manifestaţie cu valoare de test pentru François Hollande deoarece se va vedea foarte clar că în Franţa sunt milioane de francezi care sunt probabil îngrijoraţi de această reformă”, a declarat Jean-François Copé, secretarul general al principalului partid de dreapa UMP.

Arhiepiscopul Parisului, monseniorul André Vingt-Trois, s-a alăturat marşului pentru a-şi manifesta “susţinerea” sa faţă de organizatorii manifestaţiei, pe care i-a încurajat.

Deputatul socialist din Paris Jean-Christophe Cambadélis i-a reproşat că desfăşoară o “luptă dubioasă împotriva iubirii” luptînd împotriva căsătoriilor între persoane de acelaşi sex.

La 17 noiembrie, cei care contestă căsătoriile între persoanele de acelaşi sex au reunit 100.000 de persoane. O manifestaţie în favoarea reformei este prevăzută la 27 ianuarie.

Ministrul Justiţiei, Christiane Taubira, a reafirmat că Guvernul îşi va menţine proiectul indiferent de amploarea manifestaţiei de duminică, excluzînd, de asemenea, un referendum cerut de o parte a opoziţiei şi de 115 parlamentari.

Majoritatea francezilor, respectiv 56 la sută, sunt favorabili căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex. Susţinerea francezilor faţă de deschiderea adopţiilor pentru homosexuali este mai mică, de doar 50 la sută, potrivit ultimului sondaj.

Căsătoriile între persoane de acelaşi sex sunt permise în ţări precum Argentina, Canada, Danemarca, Islanda, Belgia, Portugalia, Olanda, Spania, Suedia, Norvegia, Africa de Sud şi în nouă state din SUA.

Sursa: FrontPress.ro

Anunțuri
Tagged with: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: