Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Întrebări cu un singur răspuns

Posted in Căile pierzaniei by Muritor on 13/01/2013

israel nuclearÎntrebare: Care este singura țară din Orientul Mijlociu care are arme nucleare?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu refuză să semneze Tratatul de neproliferare nucleară și nu permite inspecțiile internaționale la centralele nucleare pe care le deține?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a confiscat teritoriul suveran al altor națiuni prin forță militară și continuă să-l ocupe în ciuda rezoluțiilor Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite ?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod consecvent frontierele internaționale ale altui stat suveran, cu avioane de război, artilerie navală și focuri de armă?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce aliat american din Orientul Mijlociu trimite de ani de zile asasini în alte țări pentru a-și ucide dușmanii săi politici (o practică numită uneori terorism exportat)?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu ofițeri de înalt rang militar au recunoscut public faptul că prizonierii de război neînarmați au fost executați?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu a fost asasinat un înalt diplomat al Națiunilor Unite?
Răspuns: Israel.

Întrebare: În ce țară din Orientul Mijlociu omul care a ordonat asasinarea unui diplomat de rang înalt a ONU a devenit prim-ministru?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a aruncat în aer o reprezentanță diplomatică americană în Egipt și a atacat o navă aparținînd SUA, Liberty USS, în apele internaționale, omorînd 34 și rănind 171 de marinari americani?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu a angajat un spion, Jonathan Pollard, pentru a fura documente clasificate din Statele Unite ale Americii și apoi a vîndut o parte dintre ele Uniunii Sovietice?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce țară la început a negat orice legătură oficială cu Pollard, apoi a votat pentru a-l face cetățean și a cerut în mod repetat și continuu președintelui american acordarea iertării depline lui Pollard?
Răspuns: Israel.

Intrebare: Ce țară din Orientul Mijlociu permite criminalilor evrei-americani să se adăpostească în ea pentru a scăpa de pedeapsă în Statele Unite și refuză să-i extrădeze din momentul în care se află în custodia sa?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește mai mult de o treime din ajutorul american pentru întreaga lume deși este a 16-zecea cea mai bogată țară din lume?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu primește arme americane gratis și apoi vinde tehnologia chinezilor, în ciuda obiecțiilor din partea  SUA?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu a semnat acordurile de la Oslo promițînd să oprească orice construcție nouă de așezăminte evreiești dar a construit mai mult de 270 de noi așezări de la semnare?
Răspuns: Israel.

Întrebare: Care țară din Orientul Mijlociu încalcă în mod regulat Convenția de la Geneva, prin impunerea pedepsei colective asupra unor întregi orașe, sate, și tabere, pentru actele cîtorva, și chiar merge atît de departe încît demolează sate întregi în timp ce oamenii sînt încă în casele lor?
Răspuns: Israel.

continuarea pe Acvila Ortodoxă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: