Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Cine are vinovăţia comunismului?

Posted in Work Buy Consume Die by Muritor on 06/10/2011

Pentru ce se neagă că el s-a născut în Occident drept reacţie protestatară la abuzurile, nedreptăţile şi păcatele capitalismului la începuturile lui jefuitor, exploatator şi comprador?

Pentru ce se neagă că în 1917 comunismul a fost trimis şi implantat în Rusia simultan de Finanţa Evreiască pentru a elimina capitalul englez şi fran­cez şi de Reichul II pentru a constrînge guvernul A. Kerenski la pacea separată?

Pentru ce se neagă că poporul rus e prima vic­timă a Comunismului în lume întrucît acesta are monopolul tehnicii totalitare de a transforma victi­mele în călăi pentru alte victime?

Pentru ce se neagă că Fascismul din Italia şi Naţional-Socialismul din Germania n-au fost decît reacţii de apărare împotriva primejdiei mortale a comunismului şi dat fiind incapacitatea democraţiei de a opune rezistenţă?

Pentru ce se neagă adevărul uşor de sesizat dar perfect evident că Fascismul şi Naţional-Socialismul au confiscat Libertatea şi au apărat Proprietatea, deci numai 50% din statul totalitar monolitic?

Pentru ce se neagă prezenţa Evreilor la conducerea tuturor partidelor comuniste din lume şi absenţa lor atît din Fascism cît şi din Naţional-Socialism?

Pentru ce se neagă că Democraţia politică nu-i decît jumătate de măsură şi că trebuie împins pro­cesul mai departe pînă la înfăptuirea Democraţiei sociale?

Pentru ce se neagă că Democraţia fără Naţiona­lism este favorizarea forţelor centrifuge să învingă şi să distrugă forţele centripete care sunt temelia existenţei şi matca dezvoltării ?

Pentru ce se neagă că dacă statele puternice pot face politică externă care le prelungeşte politica in­ternă, în schimb statele mici au obligaţia de a-şi adapta politica internă la exigenţele politicii ex­terne care le asigură supravieţuirea?

Pentru ce se neagă că în epoca celui de al doi­lea război mondial România nu avea de ales decît între U.R.S.S., care comunizează şi anexează şi Reichul III care distruge ce i se împotriveşte şi respectă ce i se adaptează?

Pentru ce se neagă că din Voinţa lui Dumne­zeu omenirea e alcătuită din naţiuni aşa cum na­ţiunea e alcătuită din familii şi deci că Naţionalis­mul evident în limitele Adevărului e necesar în plus de inevitabil?

Dr. Şerban Milcoveanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: