Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Re-public lista neagră a homofililor

Posted in Work Buy Consume Die by Mirean on 02/03/2011

Dacă peste câţiva ani, copiii noştri vor învăţa că Gigel se poate căsători cu Ionel, şi vor veni de la şcoală cu broşuri "educative", nu se va mai putea da înapoi.

Drept răspuns la presiunile şi ameninţările asociaţiei GenderDoc-M, voi reda aici şi voi continua “lista neagră”  a persoanelor care fie sunt homosexuali, fie acordă sprijin lobby şi propagandei pederastice. Republic aici textul de pe http://mariavitalie.eu:

Urmînd exemplul unei asociaţii pro-familia din Ukraina, anunț despre formarea listei “negre”, unde vor fi incluse toate persoanele publice, care susțin politicile mișcării homosexuale din Republica Moldova.

Iată ce persoane vor fi incluse pe  lista neagră:

persoană publică, este homosexual și afirmă că homosexualitatea este o normă

persoană publică, NU este homosexual, dar afirmă că homosexualitatea este o normă

funcționar, politician, membru al departamentelor guvernamentale și municipale care a fost observat la evenimentele organizate de comunitatea LGBT

funcționar, politician, membru al departamentelor guvernamentale și municipale care a declarat susținerea ideilor LGBT

Pentru a fi scos de pe listă, persoana urmează să scrie o declarație pe acest blog și să se dezică de susținerea de orice tip a organizației LGBT, a ideilor şi politicilor mişcării homosexuale.
În acest sens, toţi cei, care cunoaşteţi persoane publice, care cad sub incidenţa listei “negre”, rog să-mi trimitetţi la email informaţia, care să fie susţinută de probe. De-asemenea, preîntîmpin că voi cenzura toate comentariile, care vor conţine cuvinte indecente sau/şi atacurile la persoană.


Aşadar, primul pe listă “neagră” îl includ pe ombudsman-ul moldovean Tudor Lazăr, care a participat recent la o conferinţă organizată de comunitatea LGBT din Moldova. Priviţi aici declaraţia lui integrală.

Constantin Marin, preşedintele IPNA “Teleradio-Moldova”

A dispus difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″,  fără a-i vedea măcar conţinutul. Iată cum şi-a motivat decizia: “Noi am acceptat  toate filmele,  prevăzute în contract. Sunt şi ele nişte drepturi (ale minorităţilor sexuale – nr.red.). Eu încă n-am văzut conţinutul acestui film, dar dacă el a fost realizat în limitele normelor legale şi etice, noi nu putem să  restricţionăm nişte filme care interesează fie o parte, fie alta”.

Eugeniu Rîbca, preşedintele Consiliului de Observatori al “Teleradio-Moldova”

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul: “Eu susţin difuzarea acestui film, dar ca acesta să fie urmat de dezbateri televizate.”. Rîbca nu şi-a schimbat opţiunea de votnici în cadrul celei de-a doua dezbateri în cadrul CO al TRM pe marginea difuzării filmului.

Viorica Bogatu (Cucereanu), membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova.

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:

Sinuciderea acelui băiat tînăr de 27 de ani m-a marcat foarte mult. Cîtă frică a băgat societatea în acest tînăr. Pentru mine, acest film nu este despre homosexualitate, dar despre toleranţă. Eu cred că societatea trebuie educată în spiritul toleranţei”…

Meşină-Prodan Viorica,  membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:

“Adevărurile sunt de multe forme şi treaba noastră este să le arătăm pe toate.”

Şlapac Mariana, membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova

S-a ABŢINUT de la difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Motivul abţinerii nu a fost atît conţinutul filmului, cît calitatea jurnalistică a acestuia. Iată ce a declarat:

“Trebuie să discutăm toate întrebările din societate, şi aceasta este o problemă mai puţin discutată. Pe mine însă mă deranjează calitatea filmului. Se vede că a fost făcut în grabă, în scopuri comerciale. Nu a fost convingător pentru mine şi mă tem că va trezi doar repulsie din partea oamenilor, care îl vor viziona”.

Lozinschi-Hadei Raisa, membru al Consiliului de Observatori  al Teleradio-Moldova

A votat PENTRU difuzarea filmului despre Minorităţile Sexuale la televiziunea Publică “Moldova-1″. Iată cum şi-a motivat votul:

“Eu am privit filmul si va asigur ca nu o să-mi schimb orientarea sexuală. Deicde fiecare pentru el singur. Dar dacă pe cineva deranjează subiectul poate stinge televizorul”.

Teodor Cîrnaţ, doctor in drept, conferentiar universitar la Catedra Drept Constitutional si Drept Administrativ la USM

Pledează activ pentru adoptarea legii nediscriminare, care ar oferi mai multe drepturi minoritatilor sexuale din Republica Moldova, printre care accesul homosexualilor la elaborarea progamelor antidiscriminatorii în sistemul de învăţămînt.

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Napocel said, on 03/03/2011 at 10:25

  Cand veti iesi din starea de anormalitate? Vad persoane care au votat pentru difuzarea filmului in aceasta lista neagra. Ve vei face? Le vei executa cu retardatii pepecedisti in centrul Chisinaului ori pe stadionul Sherriff? Aici la Cluj-Napoca s-a desfasurat Festivalul International de Film cu tematica LGBT si n-a crapat nimeni. A fost sprijinit de autoritatile locale, firme, au fost parteneri media televiziunea publica, etc. Persoanele din lista de sus ar trebui sa te dea in judecata. Auzi pepecedistule cu aripi pe cap? Eu ca pe facebook am postat anul trecut stirea despre festivalul de film, voi fi trrecut pe lista neagra? =)) =)) Mai mergeti cu Closca Iurta si Ruda Besina in Siberia ca spurcati tot ce tine de democratie. Ortodocsi fanatici cu sefii la Moscova. =)) =)) Pe cand alta emisiune cu Rosca si Busila pe NIT? Am vazut ca le place sa se autoinvite la NIT si sa chitcaie in rusa. =)) =))

  • Mirean said, on 03/03/2011 at 13:04

   Homosexualii devin tot mai agresivi, astfel încît mă întreb dacă nu cumva au devenit segmentul cel mai intolerant, agresiv şi antidemocratic al societăţii. Ultimul exemplu: homosexualii britanici au lansat un apel de asasinare a unei jurnaliste britanice deoarece a atras atenţia într-unul dintre articolele ei asupra agresivităţii crescînde a homosexualilor.

   La Chişinău, înarmati din plin cu fonduri europene (în speţă scandinave) mîna de homosexuali şi-au luat-o în cap. Coaliţia proFamilia din Basarabia a invitat un expert englez să viziteze bisericile, şcolile şi universităţile moldovene şi să vorbeasca despre pericolele homosexualităţii la adresa socieăţtii. Aflînd lucrul acesta, homosexualii basarabeni au adresat o scrisoare autorităţilor, cerîndu-le să interzică vizita oaspetelui englez. Ar fi greu de imaginat reversul – o scrisoare care ar cere respingerea de vize homosexualilor străini care vizitează Basarabia în scopuri propagandiste.

   Apoi, pe19 februarie, opt homosexuali au venit în faţa Catedralei din Lima, Peru unde au încercat să provoace trecătorii sărutîndu-se în public, chipurile pentru a atrage atenţia împotriva “homofobiei”. 200 de credincioşi au venit şi ei în jurul Catedralei pentru rugăciune şi cîntări religioase. Evenimentul a fost îndelung mediatizat în presa peruana cu o săptamîna înainte. Constituţia peruană defineşte căsătoria bărbat-femeie şi 75% dintre peruvieni se opun parodiilor homosexuale.

   Asta tu numeşti „normalitate”?

 2. Andrei Andrei said, on 07/03/2011 at 20:58

  Voi realizați că în România homosexualii au aproape toate drepturile pe care le vor. Au chiar dreptul de a se căsătorii și adopta indirect. Adică trebuie să-și bage implanturi și gata pot să-și schimbe numele și sexul legal și au dreptul să se căsătorească și să și-o tragă-n c*r cât vor în fața copiilor adoptați. Noi nu trebuie să luptăm să menținem lucrurile cum sunt (după cum cred unii) ci trebuie să reparăm aceste abuzuri.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: