Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Dezastrele aduse umanităţii de darwinism: Teoria rasiala a lui Darwin

Posted in Ateilor by Mirean on 04/01/2011

După Darwin, rasa umană superioara era cea europeană-albă. Rasele africane sau asiatice pierdeau pur şi simplu în lupta pentru supravieţuire.

Acum aproape 5000 de ani, in tinuturile bogate ale Orientului mijlociu, in Mesopotamia , religiile pagane erau dominante. Aceste culturi pagane au generat o serie de mituri si superstitii privind originea vietii in Univers. Unul dintre aceste mituri era cel al evolutiei. Conform epicii sumeriene Enuma Elish viata a aparut in mod spontan in apa apoi a evoluat dintr-o specie in alta.

Aceste conceptii provenind de la culturi idolatre au fost iterate in lumea moderna in sec.18. Unii intelectuali europeni, influentati de  curente antice grecesti au adoptat in consecinta materialismul, cu o credinta comuna: se pronuntau ferm impotriva oricarei idei de religie monoteista.

Cartea „Sistemele naturii” a fost socotita principala sursa a ateismului. In acest context, biologul francez Jean Baptiste Lamarck a fost prima persoana care sa ofere o versiune detaliata a teoriei evolutiei. Teoria lui Lamarck, care a fost combatuta mai tarziu, afirma ca fiintele vii au evoluat unele din altele, prin variatii graduale, de-a lungul timpului.

Charles Darwin a repetat si a popularizat viziunea lui Lamarck intr-o forma putin schimbata. Darwin si-a prezentat viziunile in Anglia, in anul 1859, prin publicarea cartii sale „Originea speciilor”. Cartea lui Darwin era in realitate o versiune detaliata a mitului evolutiei, aparut initial la vechii sumerieni. El afirma in teoria sa ca toate speciile diferite au evoluat prin hazard dintr-un stramos comun, care a aparut in apa tot prin sansa.

Paleontologii, in special, erau constienti ca intreaga teorie era de fapt o plasmuire a imaginatiei sale. Arhiva fosilifera sustinea ideea ca fiintele vii n-au intreprins vre-un proces evolutiv de la stadii primitive la stadii complexe. Chiar si organisme, care au trait cu sute de milioane de ani in urma, posedau aceleasi structuri complexe, precum omologii lor actuali. Nu existau urme ale unor forme intermediare, pe care Darwin se astepta sa le gaseasca si care ar fi facut trecerea de la o specie la alta.

Oricum, teoria a capatat in scurt timp suport politic din moment ce putea oferi o asa-zisa baza stiintifica puterilor dominante ale sec. 19.

Teoria   rasiala   a   lui   Darwin

In 1871 Darwin a publicat o alta carte: „Descendenta omului” in care afirma ca omul a evoluat dintr-o creatura maimutoida. Darwin n-a fost in stare sa ofere vreo dovada, care sa sustina afirmatiile sale; in schimb a avansat cateva scenarii imaginare.

De asemenea, el a imbratisat o idee interesanta: el a afirmat ca unele rase sunt mai evoluate, si de aceea mai avansate, decit altele. In vreme ce rasele australe le considera ca fiind la acelasi nivel cu maimutele.

Mai era un aspect important al teoriei lui Darwin : el si-a cladit intreaga teorie pe conceptul „luptei pentru supravietuire”. Chiar si subtitlul cartii sale „Originea speciilor PRIN SELECTIE NATURALA” sau conservarea raselor favorizate in lupta pentru existenta, vadesc limpede viziunile sale rasiste. Dupa Darwin, rasa umana superioara era cea europeana-alba. Rasele africane sau asiatice pierdeau pur si simplu in lupta pentru supravietuire. Darwin a mers si mai departe, sugerind ca intr-un sfirsit aceste rase vor fi total anihilate: “Intr-un viitor nu prea indepartat (masurat in secole) rasele umane civilizate aproape sigur vor extermina si inlocui rasele salbatice din lume. In acelasi timp „maimutele antropomorfe” vor fi fara indoiala exterminate.” (Ch. Darwin – „Descendenta omului”, 1871,  p. 199)”.

Cum arata aceasta luare de pozitie, Darwin era un rasist convins, crezind in superioritatea omului alb. El credea ca omul alb va inrobi  mai intai, apoi eradica asa-numitele rase inferioare. Intr-adevar, ideile lui Darwin au gasit teren favorabil ; in vremea sa, omul alb era deja in cautarea unei teorii care sa-i indreptateasca crimele.

Filosofia  colonialismului

Incepind cu sec.16, europenii au inceput sa colonizeze diferite parti ale lumii. Primii colonizatori au fost spaniolii, sub indrumarea lui Cristopher Columbus. In scurt timp „conquistadorii” spanioli au invadat America de Sud, inrobind popoarele bastinase, care erau pasnice de felul lor. Provinciile Americii de Sud, care erau bogate in aur si argint, au fost pradate de acesti invadatori. Nativii, care au incercat sa se opuna, au fost macelariti. Dupa spanioli, portughezii, olandezii si apoi englezii au luat parte la competitia colonizarilor.

In sec.19  Marea Britanie a devenit cel mai mare imperiu colonial al lumii. Din India si pina in America latina, Imperiul britanic exploata intensiv resursele naturale. Desigur, aceste puteri colonizatoare nu doreau sa ramina in istorie drept jefuitoare, astfel ca, au cautat o indreptatire pentru aceasta exploatare. Justificarea lor era in a eticheta oamenii exploatati drept primitivi, de era cu putinta, chiar drept animale.

Odata cu dezvoltarea doctrinelor materialiste, oamenii au inceput sa ignore faptul ca au fost creati de Dumnezeu. Acesta a fost de asemenea momentul nasterii rasismului. Pretinsa baza stiintifica a rasismului era teoria evolutiei a lui Darwin.

Cu asemenea viziuni rasiste, Darwin a furnizat un  suport solid politicilor de colonizare ale puterilor europene. Imperialismul Angliei victoriene a ales teoria darwinista drept „baza stiintifica” si indreptatire.

Scandalul   „Omul  de  Piltdown”

Unul dintre cele mai interesante exemple privind modul in care teoria evolutiei inspira imperialismul britanic este scandalul omului de Piltdown.

In 1912 un craniu ciudat a fost descoperit in orasul Piltdown din Anglia. Charles Dawson, omul de stiinta care l-a descoperit, impreuna cu echipa sa, au declarat ca acesta apartinea unei fiinte care avea caractere pithecantropoide. Arthur Keith, un biolog evolutionist binecunoscut, a examinat fosila si a confirmat rezultatele.

Dawson si Keith au accentuat o problema importanta: capacitatea craniana era similara cu a omului modern. Maxilarul avea caractere de maimuta.

Craniul omului de Piltdown devenea subit obiectul unei mindrii nationale pentru englezi. Din moment ce craniul a fost descoperit in Anglia, in mod firesc trebuia sa fie un stramos al britanicilor. Capacitatea mare a craniului se presupunea ca indica un nivel evolutiv superior altor rase, confirmind astfel superioritatea „mintii” englezesti, lucru care explica entuziasmul cu care a fost primita descoperirea fosilei de Piltdown in Anglia.

Ziarele anuntau vestea pe prima pagina. in cercurile sociale se sarbatorea cu multa veselie aceasta descoperire. Guvernul britanic l-a onorat pe Arthur Keith cu Ordinul Cavaleresc ca recunostinta pentru munca sa privind craniul de Piltdown.

Binecunoscutul paleontolog evolutionist Johanson explica legatura|dintre omul de Piltdown si imperialismul britanic astfel: „Descoperirea omului de Piltdown era foarte eurocentrica; nu numai craniul de Piltdown avea o superioritate, dar si englezii erau astfel superiori”.

Inspiratia pe care craniul de Piltdown o oferea englezilor a durat aproape 40 de ani. Apoi, in 1953, un om de stiinta, pe nume Kenneth Oakley, a cercetat in detaliu fosila si a dezvaluit faptul ca aceasta reprezenta de fapt cel mai mare fals al secolului XX. Fosila a fost falsificata prin atasarea unei mandibule de orang-utan la un craniu uman.

Radio Londra a anuntat acest fapt cu uimire: “…una dintre cele mai cunoscute fosile din lume a fost descoperita ca fiind o cacialma. Acum 40 de ani descoperirea sa a fost senzationala; astazi vine vestea socanta: aceasta este „tilharie fosilifera”!”

Pentru evolutionisti scandalul omului de Piltdown era doar un inceput; in anii urmatori, alte cranii au fost prezentate drept dovezi ale unor ipotetici stramosi ai omului; dar mai tirziu, fiecare dintre ele s-au dovedit a fi fie o frauda, sau o intrerpretare gresita. S-a descoperit mai tirziu, ca aceste cranii fie apartineau unor specii extinse de maimute, fie unor vechi rase umane.

In ciuda acestui fapt, evolutionisti au mers si mai departe, si au prezentat fosile de cimpanzei, orangutani si chiar porci (!) drept stramosi ai omului. Totusi de-a lungul timpului, ei au trebuit sa renege aceste fosile, carora le-au dat nume, precum : Sinanthropus, Ramapithecus si Hesperopithecus.

Povestea omului de Piltdown ofera o simbolica indicatie privind modul in care rasismul britanic primea suport din partea teoriei evolutiei; imperialismul englez gasise de fapt o „fundatie solida” pe care sa se bazeze.

Harun Yahya – The Disasters Darwinism Brought To Humanity

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Dezastrele aduse umanităţii de darwinism: Teoria rasiala a lui Darwin Tue Jan 04, 2011 11:42 am Acum aproape 5000 de ani, in tinuturile bogate ale Orientului mijlociu, in Mesopotamia , religiile pagane erau dominante. Aceste culturi pagane au generat o serie de mituri si superstitii privind originea vietii in Universului. Unul dintre aceste mituri era cel al evolutiei. Conform epicii sumeriene Enuma Elish viata a aparut in mod spontan in apa […] […]

 2. […] […]

 3. arbiro said, on 27/04/2012 at 11:01

  http://en.wikipedia.org/wiki/Chromosome_2_%28human%29 – Asta e una din dovezile cele mai simple si clare ca omul are stramosi comuni cu celalalte primate.

 4. arbiro said, on 27/04/2012 at 11:02

  http://en.wikipedia.org/wiki/Chromosome_2_%28human%29 – Asta e una dintre cele mai simple si clare dovezi ca omul are stramosi comuni cu restul primatelor.

 5. Jdjot[ said, on 27/04/2012 at 13:45

  dupa ce am citit acest articol, am tras concluzia ca omul nu a evoluat din „maimutoide”. nu inca

 6. ANGHEL CURTY JR. said, on 02/10/2013 at 09:41

  DARWINISMUL ESTE IMPUS CU FORTA VIOLATORULUI IN SCOLI-CU PUMNUL SI PALMA-DE CATRE CEI CE L-AU CREEAT IN ACELEASI LABORATOARE, CA SI MATERIALISMUL DIALECTIC SI ISTORIC, MARXISM-LENINISMUL SI TEORIA RASEI SUPERIOARE, FIE DIN PUNCT DE VEDERE GENETIC, (EVREII, GERMANII, ETC.), FIE IDEOLOGIC-POLITIC-COMUNISMUL! DARWIN, MARX, ENGELS, LENIN, EVA FON BRAUN, TROTKY, SATALIN, HRISCIOV, ANA PAUKER, CHIVU STIOCA, ETC. SUNT PAPUSILE DE PAIE DIN CUSTILE LABORATORULUI! CE FAC SLUGOII SATANEI PRIN DARWINISM? DEPLIN CONSTIENTI, CA INSUSI SATANA, CA DUMNEZEU CEL INTREIT EXISTA, AU INCERCAT SA-L MAIMUTAREASCA, ZVONIND IN INTREAGA LUME CA, CEL DIN CARE NE TRAGEM, ESTE UN MAIMUTOI! ASA CA, FA PACATE CATE VREI! NU TU PACAT IN SINE, NU TU DUMNEZEU-DREPT JUDECATOR, NU TU, JUDECATA DE APOI… NU TU IAD… RAIUL?… AICI PE PAMANT-PE APUCATE: UNELE NOROADE CU ROKEFELLERII, ROTHSIELDII, TURUPHII, SOROSII LOR, ALTE NOROADE CU… CARE NOROADE, DE VREME CE DARWIN VINE SI SPUNE CA STIE EL BINE DE TOT, CA NU E DUMNEZEU, CI ACOLO, O MAIMUTA-STRABABA SI UN MAIMUTOI-STRAMOS, CARE LA RANDUL LOR SE TRAG DN…CARE PANA LA URMA, SE TRAG DIN VIERMI, CU TOTII! CA DOAR ASTA SUNTEM IN OCII DIAVOLULUI, DAR SI A INCHINATORILOR SAI: VIERMI! IAR SLUGOII SATANE: SPURA-OAMENI! NU ASA PROPOVADUIESTE TORRA SI CABALA?… NU LA FEL GLASUIESC ALTE RELIGII-BUDISMUL DE PILDA?… UE CARE DUPA STATUT, NU ARE PUTERE DECIZIONALA, IAR IN CHESTIUNI „FIERBINTI”, NICI UN DELEGAT AL NICI UNEI TARI, NU POATE DECIDE PESTE VOINTA POPOARELOR INSILE, A STABILIT CA: 1/ NU EXISTA DDUMNEZEU-CA ATARE, IN CADRUL PROGRAMULUI DE ECONOMIE DE HARTIE PE TEMA ECOLOGICA, NU SE MAI TRECE NICI UN CUVANT DESPRE DUMNEZEU, IN SCRIPTE-IN POFIDA FAPTULUI CA IN PROPORTIE DE PESTE 90% DIN EUROPENI SUNT CRESTINI (MAJORITATEA CATOLICI SI ORTODOCSI)! 2/ IN INTREAGA UE, SE VA PREDA IN SCOLI DARWINISMUL! 3/ IN INTREAGA UE, SE VA RECUNOASTE OBLIGATORIU EXISTENTA HOLOCAUSTULUI-NU VOR MAI EXISTA NICI UN FEL DE DOVEZI CONTRARE! 3/ NU VA EXISTA NICIODATA UN PROCES AL COMUNISMULUI-OMOLOG CELUI AL NAZISMULUI, DE LA NUREMBERG! RAMANE CA, IN CURAND, IN SCOLI, IN MOD OBLIGATORIU, SA SE PREDEA OBLIGATORIU CA DARWINISMUL, SIONISMUL, TORRA SI CABALA-INDIFERENT DE CREDINTA MAJORITARA A TARII RESPECTIVE! DARWINISMUL, MATERIALISMUL SI MARXISMUL, SUNT TRIADA SATANICA CU CARE URMASII LUI ANA SI CAIAFA CEI CE LA-U RASTIGNIT PE HRISTOS, INTEAPA NOROADELE SI BISERICA LUI HRISTOS! SI MAI STIM CUM SUNT PRIVITE TOATE CELELALTE SEMINTII, DE ATUCNI SI PANA AZI, URMASII CELOR CARE L-AU PRIMIT CU VITELUL DE AUR, CU -DIN NOU, INCHINAREA LA IDOLI, SEFRAU RITUALIC CU BETII SI CURVIE, PE CEL CE I-A SCOS DIN ROBIE, CAND S-A COBORAT DE PE MUNTELE SFANT, CU TABLELE LEGII! DIAMETRAL OPUSE DECALOGULUI, CONCEPTELE DE AZI SUNT „OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE!”. UN SINGUR POPOR ESTE SFANT SI CARE A FOST CREAT DE DUMNEZEU! IN REST SUNT URMASI AI MAIMUTEI CARE SE TRAGE DIN VIERME-DE FAPT, DIN SARPE, CACI, IN VECHIME, SARPELE CEL RAU AVEA INTELESUL DE VIERME NEGRU URIAS, VENINOS-ASEMANAREA CU SARPELE FIIND DE DATA RELATIV RECENTA! CEI CARE MAI STERG UNEORI ANUMITE POSTARI, STIU FOARTE BINE ACESTE LUCRURI, CARE, INTR-ADEVAR, NU SE PREDAU IN SCOLI! IN SUA, ANUMITI FACTORI RESPONSABILI-PANA LA NIVEL MAXIM-AU FOST ANTRENATI FOARTE MULTI ANI IN PROCESE, DE PE URMA CARORA, PLATESC SI AZI DAUNE DE FOARTE MULTE MILIOANE DE DOLARI, FAMILIILOR CARE AU INVOCAT IN INSTANTA INCALCAREA CU FORTA A LEGII CU PRIVIRE LA LIBERTATEA RELIGIOASA! IN ACELASI TIMP, ACTIONAND IN JUDECATA SI PENTRU FAPTUL CA TOTI COPIII SUNT OBLIGATI A FI ADUCATI IN SPIRIT RASIST, PRIN DOGMELE LUI DARWIN, CATA VREME, TOATE LEGILE FEDERALE SI INTERNATIONALE, PEDEPSESC FOARTE ASPRU ACEST ACT! IN MULTE PARTI DIN SUA, S-A RENUNTAT COMPLET LA PREDAREA DARWINISMULUI, IAR IN RESTUL, ACESTA ESTE INTRODUS INTR-O PROGRAMA DE STUDII COMPARATIVE AVAND CA SUBIECT: EVOLUTIONISMUL DARWINIST SI CREATIONISMUL! PANA CAND SE VOR SUPARA CATIVA ROMANI RAU DE TOT SI VOR INCEPE PROCESE PE ACEEASI TEMA SI LA NOI! SI-APROPOS-STITI, DESIGUR, CA IN HERALDICA, PENTAGRAMA ESTE SEMNUL SATANEI SI AL SATANISTILOR! V-ATI INTREBAT VREODATA, DE CE, UE, PE AL CARUI STEAG, SPECIALISTII IN HERALDICA, AU ALES SA PUNA STEAUA CU 5 COLTURI, REFUZA ORICE MENTIONARE DESPRE DUMNEZEU, DAR NU A SCOS IN MOD EXPLICIT SI HOTARAT IN AFARA LEGII OCULTISMUL SI SATANISMUL?… DE CE IN FRANTA, NU SE INTERZICE PURTAREA STELEI, CUM SE INTERZICE PURTAREA SFINTEI CRUCI?… DAR FAPTUL CA STELELE GALBENE DE PE DRAPELUL UE, AU ACEEASI NUANTA GALBENA CU STELELE CU SASE COLTURI-AU FOST STABILITE NU DOAR CA ASA PLACE CULOAREA GALBENA, CI DEOARECE, IN HERALDICA, TOTUL ESTE DE O EXACTITATE MAI RIGUROASA DECAT CEA MATEMATICA?… CINE NU CUNOASTE HERALDICA MAI MULT DECAT CA ESTE UN BLAZON DE PE SCUTUL LUI IVANHOE, SA STUDIEZE MAI PROFUND ACEST DOMENIU!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: