Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

INVAZIA HOMOSEXUALĂ sau ce am fost şi ce-am ajuns…

Posted in Work Buy Consume Die by Mirean on 04/06/2010

Cînd vedem parade ale homosexualilor, sîntem oripilaţi. Nu ştim totdeauna de ce, dar ceva din noi ne spune că homosexualitatea este un lucru teribil de rău, în ciuda vocilor care îi apără sau le acordă circumstanţe atenuante.

Ştim că la homosexualitate se poate ajunge prin traumă. Există, însă, şi o altă modalitate, mult mai răspîndită.

Femeia nu mai este blîndă, retrasă, sensibilă, supusă, ci întreţine familia, face politică şi nu mai face copii. Pe cînd bărbatul a devenit moale, aşteaptă îngrijit, nu este în stare să-şi întreţină familia, face menajul, creşte copiii, este visător şi excesiv de sensibil. Femeia a devenit bărbat şi bărbatul femeie. Iar această tendinţă se accentuează tot mai mult. Femeia nu mai este ea însăşi decît ca bărbat. Bărbatul nu se mai simte el însuşi decît ca femeie.

Homosexualitatea ca orientare sexuală caracterizează de fapt o dispoziţie mai generală, largă, care cuprinde întreg universul fiinţei umane, nu numai sexul, dispoziţie de a fi “invers” decît ar trebui să fim. Urîm acolo unde ar trebui să iubim şi iubim unde ar trebui să urîm. Sîntem răi acolo unde ar trebui să fim buni şi sîntem buni acolo unde ar trebui să fim neîndurători. Sîntem mîndri acolo unde ar trebui să fim smeriţi şi sîntem smeriţi acolo unde ar trebui să fim mîndri. Sîntem bărbaţi, pe cînd Dumnezeu ne-a făcut femei, şi sîntem femei, pe cînd Dumnezeu ne-a făcut bărbaţi.

Homosexualitatea este exprimarea sexuală, deci maximă, a împotrivirii faţă de felul cum ne-a lăsat Dumnezeu. Este expresia totală a răsturnării ordinii fireşti a lucrurilor.

Adam şi Eva au căzut, dar prin căderea lor, nu au negat lucrurile lui Dumnezeu, nu le-au răsturnat, ci doar au făcut abuz de ele, adică le-au folosit fără drept. Pe cînd homosexualitatea este semnul răsturnării, adică negării tuturor legilor pe care Dumnezeu le-a pus în om, ceea ce îl face pe homosexual egalul diavolului. Dacă cei care practică sexualitatea ilicită, dar firească, sînt ca nişte copii care nu ascultă de părinţi, homosexualii sînt ca acei copii care îşi elimină părinţii cu totul, practic îi ucid. De altfel, acesta este motivul pentru care, în marea majoritate, homosexualii nu cred în Dumnezeu sau inventează dumnezei după placul lor.

Dacă un om este homosexual, nu înseamnă că absolut toate energiile sale sînt deja pervertite, adică “pe invers”, însă pentru că sexualitatea reprezintă unul din felurile maxime de manifestare (la fel cum este şi în relaţiile dintre bărbat şi femeie), din momentul alegerii homosexualităţii, omul îşi pune toate energiile sub semnul pervertirii. Este la fel ca în cazul sinucigaşilor: poate au fost în viaţa lor iubitori şi buni, însă odată luată decizia maximă, acestea nu mai au nicio valoare, nu mai contează.

Ce-i împiedică pe bărbaţii care nu mai sînt bărbaţi adevăraţi şi pe femeile care nu mai sînt femei adevărate să se simtă şi la nivel intim, trupesc, homosexuali şi lesbiene, măcar puţin, aşa? Bruma de credinţă şi de respect faţă de Dumnezeu, iar pe atei, propria cenzură a subconştientului şi a inconştientului, care ţin loc de Dumnezeu.

Este uşor să spui “sînt homosexual” sau măcar “bisexual” şi să te comporţi ca atare atunci cînd îţi inventezi propriul dumnezeu sau cînd după părerea ta, Dumnezeu nu există deloc. Cînd conştiinţa este ucisă sau pervertită, omul este “el însuşi”, adică se mişcă potrivit firii sale stricate, indiferent la ce-l îndeamnă aceasta. Acestui fel de oameni le e frică mai mult de lumină decît de întuneric. De aceea, preferă întunericul şi se fac una cu el.

Cînd, însă, ai un Dumnezeu, pornirile spre care te îndeamnă firea se estompează. Atunci te împotriveşti inconştient şi conştient firii tale stricate şi rămîi drept pe poziţie.

Aşadar, diferenţa dintre homosexuali şi oamenii care se manifestă normal din punct de vedere sexual, nu este de fire, pentru că şi homosexualul şi omul normal au mai mult sau mai puţin înclinări împotriva firii, ci de alegerea binelui sau a răului.

Familia pervertită este izvorul homosexualităţii. Odată cu decăderea duhovnicească a oamenilor şi cu generalizarea descătuşării, a eliberării de inhibiţii, să ne aşteptăm la valuri de homosexualitate chiar din rîndurile noastre şi a copiilor noştri.

Niciun loc nu a fost pedepsit atît de crunt ca Sodoma şi Gomora. Aceste cetăţi au fost lovite cu foc şi pucioasă, pentru că alegînd homosexualitatea, oamenii de acolo Şi-au negat total Creatorul, devenind ei înşişi ca nişte diavoli. Iar locul diavolului nu poate fi decît iadul – acolo unde este focul şi pucioasa.

http://filida.wordpress.com/

Reclame
Tagged with:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: