Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Ermak Timofeevici vs pederastizarea occidentalistă în est

Posted in Cugetări by Mirean on 15/04/2010

In jurul anului 1581, in procesul de expansiune catre rasarit, Rusia a intimpinat o rezistenta solida din partea Hanatului Siberiei. Pentru a cuceri acest teritoriu imens, cu importanta geostrategica, economica majora, bogata familie de negustori Stroganov, cointeresata de comertul cu blanuri, il angajeaza pe cazacul Ermak Timofeevici sa conduca o expeditie de cucerire in Siberia Apuseana. Ajuns acolo, Ermak si-a data seama ca nu va putea sa cucereasca aceste teritorii dat fiind faptul ca popoarele Hanatului Siberiei erau foarte disciplinate atit militar cit si bine consolidate la nivel de coeziune sociala. Constientizind faptul ca in interiorul acetei societati se pune un accent enorm pe demnitatea de neam dar si personala, Ermak a recurs la un procedeu viclean dar mai ales josnic: A chemat pe toti sefii de triburi cu toti oamenii lor de incredere, sub pretextul unor „negocieri” la el. Acolo il primea doar pe cite unul,rind pe rind in cort. Nu facea decit sa-l abuzeze sexual pe fiecare sef de trib, in mod violent.
Ulterior, sefii de triburi au plecat, Hanatul Siberiei a fost luat fara foc si sabie practic… Demnitatea de neam a fost luata cu asalt, dar nu prin arme….

Acelasi fenomen il intilnim si in penitenciare. Concurenta de dominatie dintre asa zisele „caste” de puscariasi se exprima prin dominatie sexuala. Dar factorul sexual nu e decit forma, esenta ramine dominatia.

Astazi, cind factorul sexual se remarca tot mai evident in contextul discutiilor de orice gen, cind minoritatile sexuale devin de facto minoritati ce domina majoritatile prin legi antidiscriminare, prin drepturi deocheate si proiecte de lege trasnite, ar fi bine sa vedem de unde ne vin aceste tendinte. Europa? America? Vestul? Altfel zis – civilizatia euro-americana.

Civilizatia euro-americana a prins lectia de „strategie” sexualo-militarista a lui Ermak. Noi – nu! Noi nu facem decit sa suportam injosirea noastra ca neam, ca civilizatie, asemenea Hanatului Siberiei de la 1581.
Slogane gen „Toti diferiti, toti egali”, „Gindeste liber” (adica in afara logicii, da?…), „Adevarul este relativ, fiecare cu adevarul sau” (Exista doua nuante de alb?…) precum si adoptarea – acceptarea tuturor perversiunilor ne sint aruncate drept momeala, iar noi muscam din ea, fara sa vedem ca prin parade gay, prin marsuri ale cinepii, prin pervertirea sensului principiului tolerantei, prin distrugerea coeziunii sociale (toti diferiti, toti egali) sintem pederastizati de catre civilizatia euro-americana, ba mai mult, chiar daca vedem asta, nu facem decit sa nechezam „satisfacuti” ca sintem abuzati!…. Ni s-au oferit stereotipuri bolnave, dar care ne sint ambalate frumos, in slogane multicolore (gen curcubeu) si bufante, iar noi, cu mintea incetosata de fumurile prostiei si arogantei hranite de orgoliu orb, prostesc, le luam drept „valori general umane, valori europene, valori de progres”….

De ce ar face asta civilizatia ero-americana?… Se pare ca aceasta civilizatie mai cunoaste o lectie din strategia militara, si nu doar o cunoaste ci o si aplica cu succes: Este vorba de Regula Plutonului – Daca un grup de militari, luptatori, pluton se pomeneste in incercuire, aceasta regula va functiona astfel – Daca fiecare ostas va lupta pina la capat incercind sa-i apere pe ceilalti, fara sa abandoneze lupta, e cert faptul ca aproape jumattae din ei se vor salva; daca fiecare ostas lupta doar pentru a-si salva pielea proprie – e cert faptul ca toti vor muri!
E o regula militara a carei funcionalitate a fost testata in timp de nenumarate ori.
Civilizatia euro-americana a prins si aceasta lectie!
Mai ramine de vazut daca noi intelgem macar esenta sloganului „Toti diferiti,toti egali”….

Autor: Sandu Rufanda

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: