Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!

Dresaj în masă

Posted in Work Buy Consume Die by Mirean on 07/03/2010

„Voi, ce intrati, lasati orice speranta”…pare a ne spune fiecare clipa ,insiruita catre eternitate,o repetite dureroasa,un tipat surd al disperarii. Zburand deasupra labirintului observam Belzebuthtii care pazesc iesirile,observam tunurile atintite asupra limpezimii sufletului si lunetele atent pozitinoate spre inima ce inca se cazneste sa bata. O pacla groasa de rautate face practic vizibilitatea nula, turmele orientandu-se cu ajutorul mirosului de sange varsat pentru a apara ce altii au hotarat ca este important. Inchisi mental,fizic si spiritual in inchisoarea noastra persoala avem ca reper doar zidurile ce am hotarat sa nu le darmam. Psihologie umana sau animala? Legaturi subtile la nivel de intelect comun? Sa-l luam in considerare pe Edgard Cayce si sa acceptam cronica Akasha? Sau sa observam rational cum suntem dresati ca niste maimute? Darwin si-ar freca mainile de fericire …:
Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor.   Atunci oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta. Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si in fine al cincilea au fost schimbati. In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane.Daca ar fi fost posibil ca maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi fost “Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa aici…”

Si intr-adevar asa a fost si la noi…Istoria dezbinarii umane poate porni a fi scrisa de cand  focul nu ajunsese inca in mainile lui Prometeu. Liderii ascunsi au stiut acum mii de ani ceea ce noi doar incepem sa banuim,asta a fost planul,dansul a fost optimizat pe parcurs,sistemele upgradate inteligent si puse la punct cu o exactitate incomprehensibila.Insa planul a fost uman (aproximativ) si erorile si-au facut singure loc in matricea in care legea universala a echilibrului nu a putut fi modificata de niste (mai mult sau mai putin) persoane dupa bunul si necuratul lor plac. Exemplul de mai sus poate transpune libertatea,intelepciunea,umanitatea,etc in locul bananei, insa maimutele-umanoide printre care traim ne pun piedici de la nivelul cel mai subtil pana la panza grosiera a existentei. Vorbele cad in fata simbolurilor si oamenii cad in fata slabiciunilor. Suntem ingenunchiati de propriile scapari atent observate de-a lungul unor lungi perioade de studii amanuntite. De la transformarea familiei la metamorfozarea idealurilor , de la schimbarea conceptelor la modificarea societatii ,oamenii si-au distrus semenii crezand ca ei sunt responsabili pentru deficientul mers al lucrurilor. Specialisti in aruncat vina, am convenit non-verbal sa ne distrugem , sa distrugem si sa privim cum totul este distrus.
Si cand scoatem capul pentru o fractiune de secunda din aglomeratia de ganduri gri care nelinistesc creierul fragil si destul de deficient functional, realizam ca ceva e tare gresit ..insa pana cand cineva te insfaca „prieteneste” de gat si te aduce cu „picioarele pe pamant”…aici printre noi..in siguranta oferita de sistem.
„Te invit în calvarul meu în care sunt torturată cu bestialitate de o bandă criminală civilă de tineri psihopati, stabiliţi la vecini, care se antrenează pe mine şi pe mama mea paralizată, cu o generaţie nouă de arme cu energie dirijată şi dispozitive psihotronice. Citeşte din Google despre cazul Ecaterina N. care împreună cu mama mea, printre altele zilnic suntem torturate meticulos, obscen şi neîncetat cu arme cu energie dirijată şi scrie aici dacă timpul şi viaţa-mi date de Dumnezeu merită doar efortul celor mai răi oameni de a mi le lua şi în indiferenţa altora, câte o atitudine valoros-filozofică din partea cuiva care vrea să devieze atenţia celor care citesc, către a tolera şi suporta evidenta unui fenomen care în România a ajuns la nivel de cancer social.
Viaţa mea se stinge în tortură cu variante de arme cu energie dirijată şi neavând nici o posibilitate de a mă feri sau proteja, ca şi în cazul multora, care sunt victime la fel ca mine, îmi aştept linistită moartea…”
Am sincera speranta ca cineva ,care va citi randurile precedent expuse, ar putea sa ajute aceste persoane . Stiu ,mai presus de orice dubiu, ca printre hienele si viermii ce se hranesc din restul de fecale scapate din sistem,mai sunt si persoane decente care au sansa ( si poate si puterea) sa schimbe ceva. Poate putem demonstra, cu totii , ca nu suntem total transformati , ca nu am uitat cu totul ce inseamna a fi uman. Orice ajutor este binevenit!
….Nu putem valsa in viata cu picioarele in ghips….
Sursa: aici.
Anunțuri
Tagged with:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: